Παραλίες στην Εύβοια

Επισκεφτείτε τις παραλίες της Εύβοιας

Το ξενοδοχείο μας είναι στην πλεονεκτική θέση να βρίσκεται στην κεντρική πλευρά της Εύβοιας, κάτι που καθιστά την πρόσβαση στις τριγύρω παραλίες πολύ εύκολη. Εκτός από την παραλία μπροστά στο ξενοδοχείο μας που μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά, σε λιγότερο από μια ώρα μπορείτε να είστε στα και στα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου.
Εξερευνήστε τις παραλίες τις Εύβοιας:

Χερόμυλος

Η παραλία του Χερόμυλου είναι μια από τις πιο κοντινές επιλογές που μπορείτε να κάνετε, αφού σε περίπου 45 λεπτά βρίσκεστε στην μεριά του Αιγαίου. Αν και μικρή σε έκταση, τα κρυστάλλινα νερά της, την κάνουν ιδιαίτερα περιζήτητη τόσο στους επισκέπτες όσο και στους ντόπιους. Ο μικρός αυτός κολπίσκος είναι προστατευμένος από αέρηδες διατηρώντας έτσι την θάλασσα ήρεμη.
* Η συνολική απόσταση από το ξενοδοχείο μας είναι 44Km

Άγιοι Απόστολοι

Η παραλία του χωριού Άγιοι Απόστολοι στην νότια Εύβοια διαθέτει παραλία με άμμο, είναι οργανωμένη και έχει αρκετά ταβερνάκια και καφέ που βρίσκονται περιμετρικά της. Είναι μια κοντινή επιλογή που αξίζει να δοκιμάσετε.

* Η συνολική απόσταση από το ξενοδοχείο μας είναι 45Km

Κάλαμος

Η παραλία βρίσκεται στον Κάλαμο Αλιβερίου από την πλευρά του Αιγαίου και διαθέτει οργανωμένη – και μη – παραλία. Το βότσαλο σε συνδυασμό με την χρυσαφένια άμμο της παραλίας, τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και το πράσινο της φύσης συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο που αξίζει να δείτε.

* Η συνολική απόσταση από το ξενοδοχείο μας είναι 47Km

Μουρτερή

Η Μουρτερή βρίσκεται πολύ κοντά στην Κύμη και είναι μια καλή ευκαιρία να συνδυάσετε αυτές τις δύο περιχές ως μονοήμερη εκδρομή

(δείτε τις προτεινόμενες εκδρομές). Είναι από τις μεγαλύτερες σε μήκος παραλίες της Εύβοιας και έτσι ικανοποιεί και όσους επιθυμούν μια οργανωμένη πλαζ αλλά και όσους έχουν ανάγκη να χαλαρώσουν και να απομονωθούν. Σε όποια κατηγορία και να ανήκετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνετε έκπληκτοι από την φυσική ομορφιά του τοπίου.

* Η συνολική απόσταση από το ξενοδοχείο μας είναι περίπου 55Km

Ζάρακες

Η παραλία των Ζαράκων βρίσκεται στην περιοχή της λίμνης Δύστου, ενός όμορφου υγροτόπου, και είναι από την πλευρά του Αιγαίου. Η παραλία διαθέτει κάποιες οργανωμένες ομπρέλες και ένα ταβερνάκι. Όμορφος και κοντινός προορισμός, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε χωρίς όμως να ταλαιπωρηθείτε.

* Η συνολική απόσταση από το ξενοδοχείο μας είναι περίπου 55Km

Γαλάζια Λίμνη

Ανήκει στην πλευρά του Ευβοϊκού κόλπου και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις παραλίες που βρέχονται από Αιγαίο. Ιδανική παραλία για τις ημέρες με πολλά μποφόρ, καθώς ο τρόπος που είναι διαμορφωμένη την διατηρεί πάντα λάδι, σαν λίμνη. Δεν διαθέτει μεγάλη παραλία αλλά υπάρχει beach bar με οργανωμένη πλαζ όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή κάποιο σνακ.

* Η συνολική απόσταση από το ξενοδοχείο μας είναι περίπου 55Km

Χιλιαδού

Η Χιλιαδού είναι μια από τις πιο φημισμένες παραλίες στην Εύβοια, διαθέτει βότσαλο με νερά κρυστάλλινα και αρκετά βαθιά. Ιδανική παραλία για τους λάτρεις της περιπέτειας αφού κύριο χαρακτηριστικό της είναι τα μεγάλα κύματα. Επίσης, κοντά στην παραλία θα βρείτε μια με δύο καντίνες, ενώ υπάρχουν και δύο ταβερνάκια πάνω από την παραλία.

Στο τέλος της παραλίας υπάρχει και ένα μονοπάτι το οποίο σας οδηγεί σε μια μικρή παραλία γυμνιστών.

* Η συνολική απόσταση από το ξενοδοχείο μας είναι περίπου 57Km

Gallery

Εύρεση του Avantis Suites Hotel μέσω Google Maps

Close