Πολιτική Ξενοδοχείου

1.Άφιξη/Αναχώρηση

Ώρες άφιξης/Αναχώρησης
Ώρα άφιξης: 15:00-22:00
Ώρα Αναχώρησης: Έως 11:00πμ.
(Διαφορετικές ώρες άφιξης και αναχώρησης είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν μετά από αίτημα σας και εφόσον αυτό είναι εφικτό).

2.Καθυστέρηση Αναχώρησης

Η καθυστέρηση αναχώρησης κάποιου δωματίου, κατόπιν συνεννόησης με την Reception ,μεταξύ 12:00-18:00 έχει επιπλέον χρέωση 50% της ημερήσιας τιμής του δωματίου και 100% μετά τις 18:00.

3.Ακύρωση

Οι κρατήσειςεπιβεβαιώνονται με μη επιστρέψιμη προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού της κράτησης.
Για ακυρώσεις μεταξύ 60 και 7 ημερών πριν την άφιξη: 50% του συνολικού ποσού της κράτησης
Για ακυρώσεις λιγότερο από 7 ημέρες πριν την άφιξη ή σε περίπτωση μη εμφάνισης: 100% του συνολικού ποσού της κράτησης (όχι λιγότερο από την 1 ημέρα διαμονής)

4.Μη Εμφάνιση

Η μη άφιξη του πελάτη, η οποία είναι μετά το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στην Ώρα Άφιξης, ορίζεται ως Μη Εμφάνιση και κατά συνέπεια οποιαδήποτε προκαταβολή ή εξόφληση έχει πραγματοποιηθεί χάνεται και πλέον το δωμάτιο θεωρείται ελεύθερο και στην διάθεση του τμήματος κρατήσεων.

5.Φόροι και επιπλέον χρεώσεις

Οι τιμές διαμονής συμπεριλαμβάνουν όλους τους Νόμιμους Φόρους. Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής (3€ / διανυκτέρευση / δωμάτιο), ο οποίος καταβάλλεται από τον διαμένοντα.

6.Αποδεκτές πιστωτικές κάρτες

Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners. Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προ εγκρίνει πιστωτικές κάρτες πριν από την άφιξη.

7.Τραπεζικός λογαριασμός ξενοδοχείου

Τράπεζα: Πειραιώς
Όνομα Δικαιούχου: AvantisSuitesHotel
Αριθμός Λογαριασμού: 5156 0397 57 476
IBAN: GR 6701 7215 6000 5156 0397 57 476
SWIFT-BIC: PIRBGRAA

8.Κατοικίδια

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.

9.Πρωινό

Το πρωινό είναι μπουφέ και περιλαμβάνεται στην τιμή. Σε περίπτωση χαμηλής πληρότητας, το πρωινό θα είναι σερβιριστό και θα περιλαμβάνει: Φρέσκο ψωμάκι, βούτυρο, ντόπιο μέλι, χειροποίητη μαρμελάδα, κέικ, φρέσκα κουλουράκια, αυγό, τόστ, χυμό, καφέ φίλτρου, τσάι, γάλα δημητριακά.

10. Internet

Υπάρχει ασύρματη σύνδεση Internet (WiFi) στο χώρο του ξενοδοχείου και δε χρεώνεται.

11. Παιδιά και επιπλέον κρεβάτια

Όλα τα παιδιά κάτω των 3 ετών διαμένουν χωρίς χρέωση, στην περίπτωση διαμονής με πρωινό. Παρκοκρέβατα και επιπλέον κρεβάτια είναι δυνατόν να τοποθετηθούν μετά από αίτημα σας και διαθεσιμότητας

12.Απολεσθέντα & Ευρεθέντα

Το τμήμα Οροφοκομίας του AvantisSuitesHotel, συγκεντρώνει και αποθηκεύει τυχόν ξεχασμένα προσωπικά αντικείμενα, που εντοπίζονται στα δωμάτια των πελατών μετά την αναχώρηση τους από το ξενοδοχείο, έως και ένα μήνα από την ημερομηνία αναχώρησης .Προς διευκόλυνση των Επισκεπτών μας, όλα τα ξεχασμένα προσωπικά αντικείμενα που έχουν βρεθεί φυλάσσονται για έναν (1) μήνα από την ημερομηνία εύρεσής τους. Σε περίπτωση που βρούμε ξεχασμένα προσωπικά αντικείμενα δεν υποχρεούμαστε να επικοινωνήσουμε με τους Επισκέπτες μας, για να τους ενημερώσουμε επί τούτου. Εάν δεν ειδοποιηθούμε από τους Επισκέπτες μας ότι έχουν ξεχάσει συγκεκριμένα αντικείμενα εντός ενός (1) μήνα από την αναχώρησή τους (ημερομηνία checkout), το Ξενοδοχείο μας δε θα έχει καμία υποχρέωση να τα επιστρέψει, καθώς είναι πολιτική μας να πετάμε τυχόν ξεχασμένα αντικείμενα που βρίσκονται στο ξενοδοχείο μας μετά το πέρας ενός (1) μήνα. Σε περίπτωση επιστροφής ξεχασμένων αντικειμένων σε εσάς, τα έξοδα αποστολής ή ταχυμεταφορών επιβαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση που αντιληφθείτε ότι έχετε ξεχάσει κάτι, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στο info@avantis-hotel.grή στο +302229064004

13.Ξαπλώστρες

Για τους διαμένοντες πελάτες του Ξενοδοχείου μας, η χρήση σε ομπρέλες & ξαπλώστρες διατίθεται δωρεάν, τόσο στην πισίνα όσο και στην παραλία.

14.Χώρος στάθμευσης

Υπάρχει χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, μεγάλο μέρος του οποίου είναι καλυμμένο και διατίθεται δωρεάν.

Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και