πώς να έρθετε στην εύβοια | Avantis Suites Hotel

Πληροφορίες Πρόσβασης

Από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με VIP λεωφορείο “Evia Shuttle”

Απευθείας από το αεροδρόμιο στο Ξενοδοχείο μέσα από την εφαρμογή του ξενοδοχείου μας “Discover Evia Island”.
Το ξενοδοχείο μας διαθέτει την πρώτη εφαρμογή για κινητά και tablets σε ολόκληρη την Εύβοια. Το “Discover Evia Island”, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τις περιοχές της Εύβοιας, τις παραλίες, τα αξιοθέατα, τα μουσεία, την πρόσβαση και την περιήγηση στο νησί και πολλά ακόμα. Κατεβάστε την εφαρμογή και επωφεληθείτε με έκπτωση στην μετακίνηση σας. Έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε θέση στο λεωφορείο “Evia Shuttle”, που πραγματοποιεί το δρομολόγιο από το Διεθνή Αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος (ΑΤΗ) στην Κεντρική Εύβοια & το ξενοδοχείο, και αντίστροφα, το οποίο εξυπηρετεί με 3 δρομολόγια ανά ημέρα. Το κόστος ανέρχεται περίπου στα 20,00€ / άτομο / δρομολόγιο και απαιτείται κράτηση και προπληρωμή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω της εφαρμογής “Discover Evia Island”.

Από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με ΤΑΞΙ

Το ξενοδοχείο μας έχει τη δυνατότητα να σας παραλάβει ακριβώς μετά την άφιξή σας από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με ΤΑΞΙ και να σας μεταφέρει στο Avantis Suites Hotel στην Ερέτρια σε μόλις 75 λεπτά και με κόστος μεταφοράς περίπου 135,00€ ανά διαδρομή.

Από Αθήνα με Αυτοκίνητο Διαμέσου Χαλκίδας

Από Αθήνα μετά το Σχηματάρι στρίβετε δεξιά με κατεύθυνση προς Χαλκίδα . Περνάτε την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας και στον κόμβο στα ΚΤΕΛ Ευβοίας στρίβετε δεξιά με κατεύθυνση προς τη Νότια Εύβοια. Φτάνετε μετά από 3km στη διασταύρωση (φανάρι) της Λαμψάκου και συνεχίζετε ευθεία προς Βασιλικό στο οποίο θα φτάσετε μετά από άλλα 5,5km. Από το Βασιλικό, καθώς συνεχίζετε ευθεία, στα 11km φτάνετε στην είσοδο της Ερέτριας όπου και στρίβετε δεξιά. Συνολικά υπολογίστε 20 λεπτά για 20km περίπου, που είναι η συνολική διαδρομή από Χαλκίδα. Όσον αφορά τις απόλυτες χιλιομετρικές αποστάσεις, η διαδρομή από την Αθήνα μέσω Χαλκίδας είναι 95 km.

Από Αθήνα με Αυτοκίνητο Διαμέσου Ferry Boat (Ωρωπό – Ερέτρια)

Από Αθήνα μετά τα πρώτα διόδια της Εθνικής Αθηνών – Λαμίας και απόσταση 1km στο ύψος της Μαλακάσας, στρίβετε δεξιά με κατεύθυνση προς Ωρωπό. Μετά από 10km φτάνετε στο λιμάνι του Ωρωπού. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα δρομολόγια από τον Ωρωπό προς την Ερέτρια και αντίστροφα είναι συχνότατα* (κάθε 20 λεπτά), ενώ η διάρκεια του θαλάσσιου ταξιδιού δεν ξεπερνά τα 20-25 λεπτά . Όσον αφορά στις απόλυτες χιλιομετρικές αποστάσεις, η διαδρομή από την Αθήνα μέσω Ωρωπού είναι 50 χιλιόμετρα.
*Τα δρομολόγια ενδέχεται να αλλάζουν κατά τους χειμερινούς μήνες
Για πληροφορίες, τηλ. : ( + 30 ) 6932 201374 | ( + 30 ) 6945 891326

Από Αθήνα για Ερέτρια με λεωφορείο (ΚΤΕΛ)

Μετά την έξοδο από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, μπορείτε να επιβιβασθείτε στο metro του αεροδρομίου. Μετά από μία διαδρομή περίπου 40 λεπτών φτάνετε στη στάση Μοναστηράκι. Κατεβαίνετε και αλλάζετε γραμμή (με το ίδιο εισιτήριο κόστους περίπου 8€/άτομο) και παίρνετε την γραμμή Νο1 Ηλεκτρικός προς ΚΗΦΙΣΙΑ. Αποβιβάζεστε στην στάση «Κάτω Πατήσια» όπου εκεί είναι και η στάση λεωφορείων από Αθήνα για Ερέτρια. Το κόστος του εισιτηρίου είναι περίπου 10€. Τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ (Σταθμός Λιοσίων) εκτελούν καθημερινά δρομολόγια από την Αθήνα για την Ερέτρια ( Πληροφορίες τηλ: ΚΤΕΛ Λιοσίων 210-8317153, 210-8317163).

Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και