Ερέτρια Εύβοια | Avantis Suites Hotel

Δραστηριότητες στην Ερέτρια

Πεζοπορία

Ως γνωστόν το νησί της Εύβοιας παρέχει στους επισκέπτες του τεράστιες δυνατότητες για εναλλακτικό τουρισμό.  Το ξενοδοχείο μας, Avantis Suites, βρίσκεται πολύ κοντά στο μεγαλύτερο βουνό της Κεντρικής Εύβοιας την Δίρφυ και φυσικά στο σημείο με τις περισσότερες οριοθετημένες διαδρομές για πεζοπορία.

Η πεζοπορία είναι από τις πιο διαδεδομένες δραστηριότητες αφού ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να εξερευνήσει μια πληθώρα επιλογών όπως:

Το φαράγγι της Αγάλης, μια εκπληκτική διαδρομή η οποία αναπτύσσεται στις δυτικές πλαγιές της Δίρφης συνολικού μήκους 5 χιλιομέτρων.

Η διαδρομή είναι αρκετά καλά σηματοδοτημένη και μπορείτε να ξεκινήσετε είτε με ομαδικό group είτε αυτόνομα.

Καταδύσεις

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που έχετε την δυνατότητα να κάνετε καθώς επισκέπτεστε την Εύβοια, είναι να γνωρίσετε τον θαυμάσιο υποθαλάσσιο κόσμο του Ευβοϊκού κόλπου.
Οι οργανωμένες καταδύσεις στην Εύβοια είναι γεγονός και εδώ και πολλά χρόνια αποτελούν από τις πρώτες επιλογές των πελατών μας.

Επαγγελματίες δύτες και οργανωμένοι καταδυτικοί όμιλοι παρέχουν άρτια παροχή υπηρεσιών, με υψηλά στάνταρ ασφάλειας, σε αρχάριους και μη επισκέπτες.

Τα καταδυτικά σημεία που επισκέπτονται συνήθως είναι:
– Το βυθισμένο φορτηγό πλοίο Eurobulker-X σε βάθος έως 36m
– Η βραχονησίδα Λιθάρι ανοιχτά της Κύμης
– Το βυθισμένο Γερμανικό πολεμικό πλοίο στον β. Ευβοϊκό κόλπο

Ποδηλασία

Η Ερέτρια είναι μια από τις ιδανικές πόλεις της Εύβοιας για ποδήλατο, καθώς αποτελείται μόνο από επίπεδους και φαρδιούς δρόμους. Μπορείτε να νοικιάσετε ποδήλατα από το ξενοδοχείο μας, Avantis Suites, και να γνωρίσετε την πόλη.

Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει είτε να κάνει την βόλτα του δίπλα από την θάλασσα ή να περιπλανηθεί με το ποδήλατο του, στο βουνό πάνω από την πόλη, και να απολαύσει την θέα από ψηλά.

Θαλάσσια Σπόρ

Στην παραλία του ξενοδοχείου μας ο επισκέπτης μπορεί να ψυχαγωγηθεί από μια μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπορ. Η οικογένεια, τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά, μπορούν να επιλέξουν:

– Jet Ski
– Κανό
– Θαλάσσιο σκι
– Surfing
– Tubes
– Βanana

Kite Surfing

Η Εύβοια είναι γνωστή και στους λάτρεις του Kitesurfing, με αρκετά ευρωπαϊκά περιοδικά που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα, να την εκθειάζουν και να την παρουσιάζουν ως τόπο ιδανικό για τους αθλητές και «εραστές» της σανίδας. Οι βόρειοι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή της Εύβοιας σε συνδυασμό με τη γεωγραφική της θέση, την κατατάσσουν στους αγαπημένους προορισμούς των kite-surfers και όχι μόνο. Είτε επιλέξετε τον Ευβοϊκό κόλπο είτε το Αιγαίο, και συγκεκριμένα το Μαρμάρι στη νότια πλευρά του νησιού, θα εντυπωσιαστείτε.

Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και