Ερέτρια Εύβοια | Avantis Suites Hotel

Τοποθεσία

Το νησί της Εύβοιας είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε μέγεθος νησί της Ελλάδας μετά την Κρήτη και ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδος για διακοπές.

Αυτό που κάνει την Εύβοια να ξεχωρίζει είναι η έντονη εναλλαγή στο τοπίο και ο ιδανικός συνδυασμός του καταπράσινου δασώδους ορεινού περιβάλλοντος με τις ανυπέρβλητες σε ομορφιά ακτογραμμές.

Παράλληλα, ολόκληρο το νησί χαρακτηρίζεται από μια λαμπρή ιστορία και παρακαταθήκες μεγάλων πολιτισμών.

Νησί με όμορφες παραλίες, αρχαιολογικούς χώρους, ορεινά χωριά, ιαματικές πηγές, αλλά και θρησκευτικό και περιπατητικό τουριστικό ενδιαφέρον.

Πληροφορίες Πρόσβασης

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει την πρώτη εφαρμογή για κινητά και tablets σε ολόκληρη την Εύβοια. Το “Discover Evia Island”, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τις περιοχές της Εύβοιας.

Περισσότερα

Εξερευνήστε την περιοχή

Η Ερέτρια βρίσκεται στην κεντρική Εύβοια, μόλις μία ώρα και ένα τέταρτο από την Αθήνα. Ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός τους καλοκαιρινούς μήνες τόσο στους Έλληνες όσο και στους επισκέπτες του εξωτερικού.

Περισσότερα

Αξιοθέατα

Το Μουσείο της Ερέτριας αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά αρχαιολογικά μουσεία του ελληνικού χώρου, στο οποίο παρουσιάζονται ευρήματα από διάφορες εποχές.

Περισσότερα

Δραστηριότητες

Στην ιδιωτική παραλία εμπρός στο ξενοδοχείο μας Avantis Suites στην Ερέτρια Ευβοίας, ο επισκέπτης μπορεί να ψυχαγωγηθεί από μια μεγάλη ποικιλία με θαλάσσια σπορ.Έτσι η οικογένεια τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν : Jet Ski, Κανό, θαλάσσιο σκι, surfing.

Περισσότερα

Παραλίες στην Εύβοια

Κάποιες από τις πιο όμορφες παραλίες της Εύβοιας είναι: παραλία Λιμνιώνας, παραλία Άγιοι Απόστολοι, παραλία Μουρτερής, παραλία Κάλαμος.

Περισσότερα

Εκδρομές

Το ξενοδοχείο Avantis Suites και γενικότερα η πόλη της Ερέτριας βρίσκονται χωροταξικά στο κέντρο του νησιού της Εύβοιας και κατά συνέπεια ο επισκέπτης ο οποίος διαμένει στο σημείο αυτό, μπορεί να πραγματοποιήσει αρκετές μονοήμερες εκδρομές στην νησί της Εύβοιας.

Περισσότερα
Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και