ερετρια ξενοδοχεια | Avantis Suites Hotel
ερετρια ξενοδοχεια | Avantis Suites Hotel

Το ξενοδοχείο

ερετρια ξενοδοχεια | Avantis Suites Hotel
ερετρια ξενοδοχεια | Avantis Suites Hotel

Η οικογένεια αλλά και ο σημερινός ιδιοκτήτης του, Κάλφας Γεώργιος, από νωρίς διαπίστωσαν τη μοναδικότητα του σημείου. Η ηρεμία, η γαλήνη αλλά και η χαλάρωση που προκαλούσε στον κόσμο ήταν απίστευτη. Το Ξενοδοχείο χτίστηκε και λειτούργησε για πρώτη φορά το 2004, ενώ το 2009 ολοκληρώθηκε και η επέκτασή του, αποκτώντας τη σημερινή του μορφή.

Το συγκρότημα είναι ένα από τα 4στερα ξενοδοχεία της Εύβοιας. Tην ονομασία του, «Avantis Suites Hotel», την πήρε από την αρχαία ονομασία των κατοίκων του νησιού της Εύβοιας.
Οι Άβαντες ήταν μια προϊστορική Ελληνική φυλή που προήλθε από την περιοχή της Θράκης.

Με το βασιλιά τους τον Άβαντα (από τον οποίο πήραν και την ονομασία τους) κατέβηκαν προς την Κεντρική Ελλάδα και, αφού στην αρχή διασκορπίστηκαν στην Πελοπόννησο, τελικά μετοίκησαν στη σημερινή Εύβοια και κυρίως στην περιοχή της Ερέτριας, όπου και εγκαταστάθηκαν οριστικά. Από τότε η Εύβοια ονομάστηκε «Αβαντίς» και οι κάτοικοί της ήταν οι Άβαντες. Τo όνομα Άβαντας ετυμολογικά σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική γλώσσα σημαίνει ο ανυποχώρητος, ο θαρραλέος που δεν υποχωρεί ποτέ στο πεδίο της μάχης.

Αρκετά μεταγενέστερα το νησί απέκτησε την φήμη περιοχής που καλοαναθρέφει βόδια (Ευ & Βους στα Αρχαία Ελληνικά) και έτσι μετονομάστηκε σε Εύβοια. Στη σύγχρονη πλέον εποχή μας, η οικογένεια του κ. Κάλφα με πείσμα παλεύει χρόνο με το χρόνο να καταστήσει το συγκεκριμένο χώρο ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Εύβοιας και είναι ανυποχώρητη όσον αφορά στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Δωμάτια

 
Το Avantis Suites Hotel είναι ένα σύγχρονο παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα, χτισμένο στη νοτιοανατολική πλευρά της πόλης της Ερέτριας, στο πανέμορφο νησί της Εύβοιας.

Προσφορές
Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και