τι να δείτε στην εύβοια | Avantis Suites Hotel

Οικογενειακή διασκέδαση

Ως ένα οικογενειακό ξενοδοχείο δεν θα μπορούσαμε να μην δώσουμε μεγάλη έμφαση στην οικογενειακή σας διασκέδαση.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα μας είναι η μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και παιχνιδιών που μπορείτε να βρείτε στο ξενοδοχείο μας και στην γύρω περιοχή, ιδανικά για όλη την οικογένεια.

Τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς μπορούν να διαλέξουν διάφορες δραστηριότητες για να ξεκινήσουν με ενέργεια την ημέρα τους, να ψυχαγωγηθούν αλλά και να χαλαρώσουν:

Δραστηριότητες:

Ποδηλασία
Ping-Pong
Θαλάσσια Σπορ
Καταδύσεις
Γιγαντιαίο σκάκι
Πεζοπορία

Για να απογειώνουμε την κάθε στιγμή σας στο ξενοδοχείο μας, διοργανώνουμε θεματικές βραδιές για να διασκεδάσετε μαζί με την οικογένεια σας.

Μπορείτε να απολαύσετε:

Latin βραδιές, οι οποίες απαρτίζονται από επαγγελματίες χορευτές που σας ξεσηκώνουν με ατομικές αλλά και ομαδικές χορογραφίες σάμπα, ρούμπα, μπατσάτα, τάνγκο, σάλσα κ.α

Ελληνικές βραδιές με παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα και τοπικούς χορευτές που μας παρασύρουν στους ρυθμούς τους. Μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί τους και να χορέψετε νησιώτικα, χασάπικο, συρτό, συρτάκι κ.α

Ζωντανή μουσική από πολυμελή μπάντα, οι οποίοι μας ταξιδεύουν σε jazz, funk, soul και rock μουσικά μονοπάτια από 80s και 90s εποχές.

Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και