Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2024

Από Avantis Hotel
22 Φεβρουαρίου 2024

Το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας, μια από τις πιο φημισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Ελλάδα, επιστρέφει δυναμικά φέτος, από τις 10 έως τις 19 Μαρτίου 2024, έτοιμο να σας παρασύρει σε ένα ξέφρενο πάρτι γεμάτο χρώμα, μουσική και κέφι!

Για 10 ολόκληρες ημέρες, η Χαλκίδα μεταμορφώνεται σε ένα καρναβαλικό σκηνικό, με πλήθος εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Καρναβαλικές παρελάσεις, μουσικές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παιχνίδια, χορευτικές βραδιές και πολλά άλλα γεμίζουν την πόλη με ζωντάνια και χαρά.

Κορυφαίο σημείο του καρναβαλιού αποτελεί η μεγάλη παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών που πραγματοποιείται την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. Χιλιάδες καρναβαλιστές, ντυμένοι με τα πιο φαντασμαγορικά κοστούμια, παρελαύνουν στους δρόμους της πόλης, ενώ πλήθος κόσμου παρακολουθεί με ενθουσιασμό.

 Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2024

Το μοναδικό Θαλασσινό Καρναβάλι

Το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας είναι το μοναδικό καρναβάλι της Ελλάδας που διαδραματίζεται στη θάλασσα. Το Θαλασσινό καρναβάλι διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2009 και μετά από διακοπή από 7 ετών επανήλθε το 2016 και κάθε χρόνο έχει την δική του θεματική ενότητα.

 Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2024

Το 2016 το θέμα το καρναβαλιού ήταν «Κουρσεύουμε τον Ευβοϊκό», το 2017 «Τιτανομαχίες στον Ευβοϊκό», το 2018 «Το Χρονικό της Τροίας» και το 2019 «Αργοναυτική Εκστρατεία». Το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας έχει γίνει θεσμός που προσελκύει χιλιάδες κόσμου.

 

 Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2024

Πακέτο Προσφορά 3ήμερη Διαμονή στο Avantis Suites Hotel

Φέτος, σας προσφέρουμε μια μοναδική ευκαιρία να ζήσετε την εμπειρία του Θαλασσινού Καρναβαλιού Χαλκίδας με ένα ολοκληρωμένο πακέτο 3 ημερών διαμονής στο Avantis Suites Hotel στην Ερέτρια.

Το Avantis Suites Hotel, ένα πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άνεση, χαλάρωση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Βρίσκεται σε μια πανέμορφη τοποθεσία, στην παραλία της Ερέτριας, μόλις 15 χιλιόμετρα από τη Χαλκίδα, και προσφέρει στους επισκέπτες του μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Πακέτο 3 ημερών με ημιδιατροφή

16/3/2024 – 18/3/2024

  • 2 διανυκτερεύσεις (ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ)
    Late check-out τη Κ. Δευτέρα 18/3 –μέχρι 18:00
  • 2 πρωινά σε μπουφέ (ΚΥΡΙΑΚΗ & ΚΑΘ. ΔΕΥΤΕΡΑ)
  • Δείπνο την Κυριακή το βράδυ, με ζωντανή Μουσική
  • Πλούσιο μπουφέ με σαρακοστιανά εδέσματα, την Καθαρά Δευτέρα το μεσημέρι
  • Συμμετοχή στους διαγωνισμούς μας για την καλύτερη αποκριάτικη στολή και το πέταγμα του χαρταετού, με έπαθλα διαγωνισμών από 1 Δωρεάν διανυκτερεύση.
  • Διαμονή & διατροφή Δωρεάν για ένα παιδί έως 3 ετών
  • Δωρεάν Wifi
  • Δωρεάν parking

Δείτε την Προσφορά

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη κέφι, χρώμα και διασκέδαση! Κλείστε τώρα το πακέτο σας και ετοιμαστείτε να καρναβαλιστείτε στην Χαλκίδα!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • Τηλέφωνο: +30 22290 64004
  • Email: info@avantis-hotel.gr

Κλείστε έγκαιρα, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Close